Snabb bilförmedlinggöteborg

Letar du efter bilförmedlinggöteborg? Varför ska du använda dig av en bilförmedling om du vill sälja en bil? För att det är det enklaste sättet att få ett bra pris. Bilförmedlingen tar hand om allt det praktiska kring försäljningen. Det betyder att de tar fotografier av bilen (för annonsen), tvättar den och allt annat som krävs för att den ska bli så attraktiv som möjligt för en potentiell köpare. Utöver det kan en bra bilförmedlare erbjuda finansieringshjälp till köpare. Det vill säga att köparen kan köpa bilen till exempel på avbetalning (fast du som säljare får förstås hela försäljningssumman via bilförmedlingen).

Bilförmedlinggöteborg ger garanti

Med Ovärdelig bilförmedlinggöteborg får du ytterligare en fördel som säljare. Det är att köparen får garanti på bilen. Bilförmedlaren går helt enkelt igenom bilen noggrant och kontrollerar att allt fungerar som det ska. Detta mynnar ut i en garantitid på sex månader. För dig som säljer bil är detta väldigt bra då det gör att priset blir högre än vad det annars hade varit. Om du väljer att sälja bilen privat är det inte möjligt att ge någon garanti, vilket följdriktigt gör att priset blir lägre.

Vad är din bil värd?

Den kanske mest intressanta frågan för dig som vill sälja en bil är vad den är värd. Detta kan du förstås kolla upp på olika sätt, inte minst genom att kontrollera vad en bil av ditt märke och med så många mil brukar gå för. En nackdel med detta är dock att du får ett ungefärligt pris. Även här kan en bilförmedling vara behjälplig. Det enda du behöver göra är att skicka in ditt registreringsnummer och din bilmodell till bilförmedlingen så kommer du strax därpå i kontakt med en av deras värderare. Du får då ett exakt besked kring hur mycket du kan förvänta dig att få för bilen vid en försäljning.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *